5 Ekim 2012 Cuma

2008 YILI


1) 24.02.2008
Kasımpaşa'da Haliç'in kıyısındaki Camialtı Tesisleri büyük sahada 24.Şubat.2008 Pazar günü kendi aramızda oynanan maçta oyuncularımız keyifli bir mücadele ortaya koydu. Oyunun bazı bölümlerinde yorgunluk belirtileri gösteren oyuncularımız mücadelesini sürdürdü. Maçta savunmadaki başarısı ile Barış, kaledeki ustalığıyla Serkan attığı gol ve yaptığı asistlerle dikkat çeken Adem göz doldurdu. Ferhat maçı 3 golle tamamladı. Mevlüt de sahada öne çıkan isimlerdendi. Hasan ise sonuna kadar mücadele etti. Bilal 5 tane attı. Son dakikalarda Turuncu Yelekler Formalılar karşısında beraberliğe yaklaşsa da Formalıların rekabetçi ismi Zeyhan skoru belirleyen golü attı 14-11. Günün son ışıksız maçında güneş batıyor Haliç'in eşsiz atmosferinde bir maç daha son buluyordu.


2) 26.07.2008
26.7.2008 tarihinde saat 22:00'de Camaialtı 2 nolu sahasında Araplık Sokak ile oynadığımız maçı 5-4 kaybettik.

Maç öncesi etkili olan yağmur maçın başlamasıyla durmasına rağmen zemini ağırlaştırdı.

Maç boyu genelde defansif bir oyun sergileyen ekibimiz, Gökhan, Mevlüt ve Bilal ile gol aradı. Fakat diğer elemanların savunmada çakılı oynaması skor üretmede zorlanmamıza neden oldu. 

İlk yarı 2-0 Araplık üstünlüğü ile bitti. İlk yarıda biri Adem ve diğeri Ferhat olmak üzere sadece 2 şut atabildik. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan ekibimiz 2-2'yi yakaladı. Ne var ki daha sonra durum 3-2 oldu. Maçta süre daraldıkça risk alan ekibimiz ard arda 2 golü kalesinde gördü 5-2. Bu dakikadan sonra sistemsiz uzun toplarla gol şansı arayan ekibimizin skoru 5-4'e getirmesinden 10 saniye sonra maçın son düdüğü geldi 5-4.

İlk 7:   

Ali**** (kaleci), Ferhat ***(sol bek), Adem***(stoper) , Barış**(sağ bek), Mevlüt**(sağ forvet) , Bilal***(sol forvet), Gökhan****(orta forvet)

Maçın ardından soyunma odasına gelen tecrübeli isim Gökhan, oyundan memnun olduğunu söyleyerek bir dahaki maçta nelere dikkat etmemiz gerektiğini vurguladı.

Kasımpaşa/İstanbul





3) 24.08.2008

Tarih: 24.Ağustos.2008 Pazar

Mezarlıklarıyla ünlü olan semt Şişli geçtiğimiz pazar günü oynanan maçta takımımıza da mezar oldu. Rakip gerçekten çok güçlüydü. Oyuncular arasında Avrupa Şampiyonu Haliç Üniversitesi futbol takımından Eyüp de vardı. 

 Takımımız komple kötü oynadı. Barış'ın attığı 2 gol tesellimiz oldu. Maçta Alperen adlı (Robben) misafir oyuncumuz takımın en iyisiydi fakat çabası takımı kurtarmaya yetmedi.

 Adem gol yollarında markaj altında kaldı. Ferhat ise savunmada adeta bir elek görüntüsü verdi. Mevlüt maç boyunca sahadaydı ancak ruhen oyunda yoktu. Cahit adlı misafir oyuncu ise yeşil sahada gezintiye çıkmış gibiydi. Okmeydanı tepelerinden takımımıza katılan Samet ise bolca top kaybı yaptı. Samet içeriye kesmeye çalıştığı ortalarda % 40 isabet sağladı.

Kasımpaşa:   Cahit** ,  Adem ** , Ferhat **  ,  Barış ** , Alperen **** , Mevlüt ** , Samet ***




2008 YIL SONU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder